Nieuwe groepscursus “Fit en Gezond” start maandagavond 9 mei

Jessica van Vliet Nieuws

Vanaf maandag 9 mei start er weer een nieuwe groepscursus van Gezond VoedingsAdvies.  Dit keer in samenwerking met Sportfondsen Stichtse Vecht, zwembad Maarssen (voorheen BisonSport). Een mooie combinatie van voeding en beweging, om  Fit en Gezond aan de zomer te beginnen.

ClubAquarobics

In het 8-wekelijkse programma  worden alle onderwerpen besproken  over onze dagelijks eetgewoonten en leer je hoe je zelf bewuste keuzes kunt maken. Wil je graag wat kilo’s kwijt, of wil je weten hoe je je voeding kunt gebruiken om je fitter en energieker te  voelen, dan is dit de juiste gelegenheid om te beginnen!
Na afloop van het voedingsgedeelte, duik je lekker het water in om onder begeleiding te gaan bewegen om aan je kracht, lenigheid én uithoudingsvermogen te werken.

Een voedingscoach en een beweegcoach die 8 weken lang voor je klaar staan ! De kosten voor  dit  8-wekelijkse programma zijn € 79,95. Deze kosten kunnen worden ingediend bij je aanvullende zorgverzekering en worden meestal (gedeeltelijk) vergoedt.(informeer hiervoor bij de zorgverzekeraar) Als je niet in het bezit bent van een Club Aqua abonnement, dan betaal je slechts € 16,- extra voor de Club AquaRobics lessen die aansluiten op de cursus.

De avond begint met het voedingsgedeelte om 19.00 uur, waarna om 20.00 uur het Aquarobic start.

Voor aanmelden of meer informatie neem dan gerust contact op via info@gezondvoedingsadvies.nl , Jessica van Vliet of via Stichtsevecht@sportfondsen.nl .