jessica-van-vliet-voedingscoach

Welkom

Mijn naam is Jessica van Vliet en ik ben deskundige op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing. Voeding en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goede voeding is de basis van ons welbevinden en dat intrigeert mij enorm. Graag geef ik je inzicht en kennis in jouw eetgewoontes, coach ik je naar een gezonde(re) leefstijl en help ik je jouw doel te bereiken.
We hebben allemaal een eigen doel om gezond(er) te gaan eten. Wil je gaan werken aan je gezond gewicht? Wil je advies over je huidig voedingspatroon? Kan je wat advies gebruiken bij het (op)-voeden van je baby of al wat oudere kind? Je kan pas kiezen voor een andere voedingskeuze als je weet welke keuze er is:
Voor een gezond voedingsadvies ben je bij mij aan het juiste adres!

Voorlichting
Wil je jouw werknemers of leerlingen informeren over een gezonde leefstijl en hoe ze dat kunnen toepassen? Met veel enthousiasme en energie verzorg ik presentaties op de werkvloer en geef ik voorlichting op scholen.

Werkervaring
Mijn brede werkervaring komt goed van pas bij mijn werkzaamheden als voedingsdocent voor de BGN geaccrediteerde opleiding Gewichtsconsulent bij Kosmeoo Health; dé opleider op het gebied van voeding en eigen ondernemerschap met CKRBO-erkenning.

Het vóórkomen van overgewicht, met name bij kinderen, is één van mijn belangrijkste doelen in mijn werk. Als JOGG-regisseur bij de gemeente Stichtse Vecht, heb ik me jarenlang ingezet voor dit doel. JOGG is een lokale aanpak specifiek gericht op wijken waar het percentage overgewicht onder jongeren tussen 0-19 jaar het hoogst is. Een intensieve samenwerking met als doel voor deze jeugd een gezonde leefstijl in een gezonde leefomgeving te realiseren.

Meest relevante opleidingen
Gewichtsconsulent
Orthomoleculaire -voedingsleer
Fitness & Management
Aerobic/ fitness Instructrice
HBO Medische basiskennis
Voeding en suppletie