Gezonde kinderen

Iedere ouder en verzorger wil het allerbeste voor zijn of haar kind.

In onze welwarende consumptiemaatschappij is het teveel (en verkeerd) eten en het te weinig bewegen voor veel opgroeiende kinderen een serieus probleem.

De tussendoortjes en traktaties op school worden steeds suikerrijker, (groot-)ouders willen graag hun oogappeltjes verwennen met snoep en kinderen zitten vandaag de dag liever achter de computer of de televisie dan dat ze heerlijk buiten ravotten of een sport beoefenen.

Het is goed als een ouder er bewust van is, wat kinderen nu echt nodig hebben. Gezonde voeding is ontzettend belangrijk voor zowel de groei van kinderen, als voor hun (cognitieve) ontwikkeling bijvoorbeeld voor een betere concentratie. En wanneer kinderen zich goed kunnen concentreren leidt dat vaak tot betere prestaties op school.

Natuurlijk hoort het af en toe lekker verwennen er ook bij. Als moeder van drie kinderen ben ik ervaringsdeskundige en weet ik heel goed hoe lastig het kan zijn.
Graag begeleid ik jullie om zowel gezond eten binnen het gezin makkelijk, als een gewoonte te maken.

Ook wanneer jouw kind kampt met overgewicht, coach ik jullie op een positieve wijze naar een gezond gewicht, welke past bij de lengte en leeftijd van je kind.

Een gezond voedingsadvies voor het hele gezin!

Mail of bel mij voor een gezond voedingsadvies.